van Dommelen Dakbedekking logo

Onze diensten

U bent bij ons van harte welkom voor:

  • Dakbedekking
  • Platte daken
  • Hellende daken
  • Zonnepanelen

Gespecialiseerd in kunststofdaken

Een standaard dak ( bitumineus) is weliswaar waterdicht maar gaat vaak niet langer dan 15 jaar mee. De keuze voor een kunststof dak waarmee je alle soorten daken kunt bekleden en waarmee alles waterdicht blijft, ligt dan voor de hand zeker met de wetenschap dat dit type dak ook nog eens ruim 25 jaar meegaat en bovendien betaalbaar is.

Renovatie

Naast dakbedekking kunnen wij ook het complete dak renoveren. Op deze manier kunnen wij uw dak weer helemaal in orde maken. Wij komen graag een keer langs om te kijken hoe wij uw dak het beste kunnen renoveren.

Reparatie

Schade aan uw dak? Wacht niet te lang met het ondernemen van actie, aangezien een breuk snel kan leiden tot een grotere lekkage. Dak lekkages zijn lastig op te sporen, wij zijn hier gedreven in om altijd de lekkage te vinden en deze te verhelpen. Van Dommelen dakbedekking staat voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verzekering

Van Dommelen dakbedekking heeft ook ervaring met verzekeringszaken. In samenwerking met verzekeringsmaatschappijen wordt gekeken wat er wel of niet vergoed kan worden en wordt dit onderling geregeld met de klant en de verzekeringsmaatschappij.

Dak garantie

Daarnaast werken wij met dak garantie; waarbij een onafhankelijke instantie controle uitvoert naar de kwaliteit van de producten en of het dak op de juiste manier gelegd is.

Dak onderhoud en dak inspectie

Om onverwachte kosten en calamiteiten te voorkomen is het van belang uw dak tijdig grondig en deskundig te laten inspecteren. Indien noodzakelijk is onderhoud mogelijk om verdere problemen te voorkomen. Bij Van Dommelen dakbedekking kan u ook een onderhoudscontract aanbieden. Hiermee bent u gegarandeerd van deskundig dak onderhoud en jaarlijkse inspectie en schoonmaak van uw dak. Het onderhoudscontract wordt in onderling overleg tot stand gebracht.

Dakgoten

Ook voor het reinigen, onderhouden of vervangen van verschillende soorten dakgoten kunt u terecht bij Van Dommelen dakbedekking. Door tijdig uw dakgoot te laten reinigen en inspecteren voorkomt u lekkages.

24 uur service – Storingen en calamiteiten

Ook bij stormschade, harde wind en regen staan wij 24 uur paraat om de lekkages op te lossen. Bij calamiteiten bieden wij dan ook een 24 uurs service waarbij wij voor u klaar staan.

Twijfel niet om te bellen: 06-22928247.

Contact opnemen

Hebt u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte, vul dan het formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wij werken volgens de AVG wetgeving en gebruiken uw ingevulde gegevens uitsluitend voor uw vragen of offertes.

Contactgegevens

van Dommelen Dakbedekking
Spaubeekstraat 95-29
5035 JV Tilburg

M: 06-22928247
E: info@vandommelendakbedekking.nl